Σκέφτεστε τοποθεσίες για την επόμενη εκδήλωση ή το συνέδριο σας;

Σε μια μοναδική τοποθεσία στο ορεινό δάσος του Ελατοχωρίου Πιερίας, και μόλις 1 ώρα οδήγησης από την Θεσσαλονίκη, το Semeli Resort βοηθάει οργανισμούς και εταιρίες να οργανώσουν τις εκδηλώσεις τους με επιτυχία, μακρία από τον «θόρυβο» της πόλης αλλά αρκετά κοντά για έναν εορτασμό ή ένα συνέδριο ενός Σαββατοκύριακου.

Το Ελατοχώρι αποτελεί έναν ανερχόμενο και δημοφιλή εναλλακτικό προορισμό για επιστημονικά συνέδρια και εταιρικές εκδηλώσεις. Προτιμάται ιδιαίτερα από εταιρίες που απευθύνονται σε στοχευμένο κοινό και απαιτούν μια ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, την φιλοξενία και την διατροφή. 

(διαβάστε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα που εκμεταλλεύονται οι εταιρίες οι οποίες επιλέγουν το Ελατοχώρι και το Semeli Resort για τα επιστημονικά συνέδριά τους)

Η ποικιλία κοινών χώρων, η ζεστή αίσθηση ενός ορεινού καταφυγίου, και ο ιδιαίτερος συνδυασμός των φυσικών στοιχείων του περιβάλλοντος, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν περισσότερο σαν το σπίτι τους παρά ως φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχείο. Με την απαράμιλλη θέα του Ολύμπου, την μοναδική τοποθεσία του στο κατάφυτο δάσος των Μουσών αλλά και την ξεχωριστή διακόσμησή του, το Semeli Resort προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον για όσους θέλουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους προσκεκλημένους τους.

Οι ολοκληρωμένες προδιαγραφές των χώρων μας όπως και η χρήσιμη εμπειρία των ανθρώπων μας σας επιτρέπουν να μπορέσετε να διοργανώσετε με επιτυχία πολλαπλού τύπου εκδηλώσεις όπως:

  • Εκπαιδευτικά συνέδρια & σεμινάρια
  • Παρουσιάσεις προϊόντων & υπηρεσιών
  • Εταιρικές συναντήσεις
  • Εορταστικές εκδηλώσεις

 

Σχεδιάζετε την επόμενη εκδήλωσή σας;

Μάθετε περισσότερα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχουμε σε οργανισμούς & εταιρίες

Κλείστε συνάντηση για παρουσίαση των χώρων μας


Βολικός χώρος παρουσιάσεων/συνεδρίων

Εκμεταλλευτείτε τις ευρύχωρες εγκαταστάσεις του συνεδριακού κέντρου μας και προσαρμόστε τον χώρο των παρουσιάσεων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών F&B

Σχεδιάστε την συνολική εμπειρία όπως εσείς την θέλετε, από το coffee-break έως το δείπνο, και νιώστε σιγουριά για την ποιότητα των τοπικών υλικών μας και της εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων σας.

Πολυτελής φιλοξενία & ποικιλία τύπων δωματίων

Προσφέρετε στους φιλοξενούμενούς σας μια κομψή και μοναδική διαμονή και δώστε τους τον χώρο και το χρόνο που χρειάζονται για να απολαύσουν την εμπειρία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλετε να μάθετε για την διαθεσιμότητα της αίθουσας συνεδριάσεων μας;

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρει.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 23510 82999

EMAIL

[email protected]