2351 082999

3 λόγοι για να κάνετε το επόμενο επιστημονικό συνέδριό σας στο Ελατοχώρι

Χρήσιμα συμπεράσματα από εταιρίες που επέλεξαν το Semeli Resort και το Ελατοχώρι για το συνέδριο τους.

 

1. Αποδοτικότερη εστίαση συμμετεχόντων


Σε ένα συνέδριο ή εκδήλωση στο βουνό, μακριά από την πόλη και την αστική καθημερινότητα, οι φιλοξενούμενοί μας είναι εξαρχής αποφασισμένοι (και εν μέρει αναγκασμένοι) να προσαρμοστούν και να εστιάσουν στην ουσία της εκδήλωσης. Έτσι εξασφαλίζεται μια δραματική μείωση των «θορύβων» της καθημερινότητας και της αστικής ρουτίνας, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να εστιάσουν απόλυτα στην ουσία του συνεδρίου.
 
Fact #1  Tο Semeli Resort βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων στα Πιέρια Όρη. Απέχει μόλις 28 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης και 110 χλμ από την Θεσσαλονίκη, μακρία από τον «θόρυβο» της πόλης - αλλά αρκετά κοντά ακόμα και για μια ημερήσια εκδήλωση, παρουσίαση ή συνέδριο.
 
 

2. Ατμόσφαιρα οικειότητας & άνεσης

Όταν συμμετέχουμε ένα συνέδριο 2-3 ημερών στο βουνό, είναι πολύ πιο εύκολο να επιμηκύνουμε μια συζήτηση ή να μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα με τους άλλους συμμετέχοντες, επειδή το μυαλό μας δεν είναι άμεσα απασχολημένο με άλλα θέματα που δεν αφορούν την εκδήλωση.
 
Fact #2  Η ποικιλία κοινών χώρων, η ζεστή αίσθηση ενός ορεινού καταφυγίου, και ο ιδιαίτερος συνδυασμός των φυσικών στοιχείων του περιβάλλοντος, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν περισσότερο σαν το σπίτι τους παρά ως φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχείο.
 
 

3. Αυθεντική και αξέχαστη διαφοροποίηση

Σε οποιοδήποτε συνέδριο οι ελεύθερες ώρες είναι απαραίτητες αλλά και αναπόφευκτες. Σε αυτές τις "κενές" αλλά σημαντικές στιγμές μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε κάτι χρήσιμο και διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο ή εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι αυθεντικό και επωφελές, για να μπορέσει να γίνει και αξιομνημόνευτο. Άλλωστε είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.
 
Fact #3  Με την απαράμιλλη θέα του Ολύμπου, την μοναδική τοποθεσία του στο κατάφυτο δάσος των Μουσών αλλά και την ξεχωριστή διακόσμησή του, το Semeli Resort προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον σε όσους οργανισμούς θέλουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους προσκεκλημένους τους.
 
 
ΥΓ1. Σχεδιάζετε την επόμενη εκδήλωσή σας;
 


ΥΓ2. Θέλετε μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε τους χώρους και τους ανθρώπους μας απο κοντά; 

Ζητήστε μας ένα δωρεάν business voucher πρώτης γνωριμίας

Share this post