3 λόγοι για να κάνετε το επόμενο συνέδριό σας στο Ελατοχώρι Πιερίας

Χρήσιμα συμπεράσματα από εταιρίες που επέλεξαν το Semeli Resort hotel και το Ελατοχώρι Πιερίας για το εκπαιδευτικό, επιστημονικό ή επαγγελματικό συνέδριο τους.

 

1. Αποδοτικότερη εστίαση συμμετεχόντων συνεδρίου/εκδήλωσης


Σε ένα συνέδριο, σεμινάριο ή εκδήλωση στο βουνό, μακριά από την πόλη και την αστική καθημερινότητα, οι φιλοξενούμενοί μας είναι εξαρχής αποφασισμένοι (και εν μέρει αναγκασμένοι) να προσαρμοστούν και να εστιάσουν στην ουσία της εκδήλωσης. Έτσι εξασφαλίζεται μια δραματική μείωση των «θορύβων» της καθημερινότητας και της αστικής ρουτίνας, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να εστιάσουν απόλυτα στην ουσία του συνεδρίου.
 
Fact #1  Tο Semeli Resort hotel βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων στα Πιέρια Όρη. Απέχει μόλις 28 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης και 110 χλμ από την Θεσσαλονίκη, μακρία από τον «θόρυβο» της πόλης - αλλά αρκετά κοντά ακόμα και για μια ημερήσια εκδήλωση, παρουσίαση ή συνέδριο.
 
 

2. Ατμόσφαιρα οικειότητας & άνεσης μεταξύ των συμμετεχόντων

Όταν συμμετέχουμε ένα εκπαιδευτικό, επιστημονικό ή επαγγελματικό συνέδριο 2-3 ημερών στο βουνό, είναι πολύ πιο εύκολο να επιμηκύνουμε μια συζήτηση ή να μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα με τους άλλους συμμετέχοντες, επειδή το μυαλό μας δεν είναι άμεσα απασχολημένο με άλλα θέματα που δεν αφορούν την εκδήλωση.
 
Fact #2  Η ποικιλία κοινών χώρων, η ζεστή αίσθηση ενός ορεινού καταφυγίου, και ο ιδιαίτερος συνδυασμός των φυσικών στοιχείων του περιβάλλοντος, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να κάνετε τους επισκέπτες σας να νιώσουν περισσότερο σαν το σπίτι τους παρά ως φιλοξενούμενοι σε ξενοδοχείο.
 
 

3. Αυθεντική και αξέχαστη διαφοροποίηση του συνεδρίου

Σε οποιοδήποτε συνέδριο οι ελεύθερες ώρες είναι απαραίτητες αλλά και αναπόφευκτες. Σε αυτές τις "κενές" αλλά σημαντικές στιγμές μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε κάτι χρήσιμο και διαφορετικό. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο ή εντυπωσιακό, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι αυθεντικό και επωφελές, για να μπορέσει να γίνει και αξιομνημόνευτο. Άλλωστε είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.
 
Fact #3  Με την απαράμιλλη θέα του Ολύμπου, την μοναδική τοποθεσία του στο κατάφυτο δάσος των Μουσών αλλά και την ξεχωριστή διακόσμησή του, το Semeli Resort hotel προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον σε όσους οργανισμούς θέλουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους προσκεκλημένους τους.
 
 

ΥΓ1. Σχεδιάζετε το επόμενο συνέδριο ή την εκδήλωσή σας;
 

Share this post