Ένα καταφύγιο γαστρονομίας & παραδοσιακών γεύσεων στο Ελατοχώρι Πιερίας

Στο Semeli Resort αγαπάμε πολύ το καλό φαγητό αλλά και τον τόπο μας. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να φτιάξουμε την Λευκοθέα, ένα καταφύγιο γαστρονομίας το οποίο προσφέρει ότι καλύτερο έχει η περιοχή μας, σε έναν πανέμορφο χώρο που αναδεικνύει αυτή την τοπική ποικιλία με τον καλύτερο τρόπο.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μυρωδάτο τσάι από τα βουνά μας και δοκιμάστε την μαγική πίτα της Γιώτας, είτε δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού είτε στην βεράντα αγναντεύοντας την εντυπωσιακή θέα του Ολύμπου και των Πιερίων.

Απολαύστε μια ιδεατή ποικιλία γαστρονομικών επιλογών από παραδοσιακές τοπικές συνταγές ντυμένες σε εντυπωσιακά μοντέρνα πιάτα, γευστικές εκπλήξεις από τον ξυλόφουρνο του εστιατορίου μας, καθώς και μια πλούσια λίστα κρασιών και ποτών με τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας. Ολοκληρώστε την γαστρονομική εμπειρία σας με ένα από τα επιδόρπιά μας ... ή και δύο.

Και αν στο τέλος της ημέρας θέλετε να χαλαρώσετε με ένα αγαπημένο ποτήρι κρασί ή βουνίσιο τσάι, το μπαρ μας μπορεί να σας προσφέρει ότι χρειαστείτε και να το απολαύσετε με απαλές jazz και lounge νότες.

Κρατήστε το τραπέζι σας

Διασφαλίστε το κατάλληλο τραπέζι για τις ανάγκες σας

Κάντε κράτηση

Οι μοναδικές γεύσεις πρέπει να συνοδεύονται από ένα μοναδικό περιβάλλον.

Στη Λευκοθέα, το εστιατόριο του Semeli Resort, η μοναστηριακή αρχιτεκτονική και τα παλαιωμένα ξύλινα έπιπλα, συνδυάζονται με μια μοναδική επιμέλεια φωτισμού και χρωμάτων.


Εστιατόριο

Εξερευνήστε την τοπική κουζίνα των Πιερίων με μια ποικιλία από παραδοσιακές συνταγές παρουσιασμένες σε σύγχρονα πιάτα και ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα από τα χειροποίητα γλυκά μας.

Café

Απολαύστε ένα τοπικό τσάι βουνού ή απλά τον καφέ της προτίμησή σας, ενώ σχεδιάζετε το πλάνο της ημέρας με την καλύτερη θέα του Ολύμπου ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Bar

Περιηγηθείτε στην πλούσια λίστα κρασιών μας καθώς και στις επιλογές παλαιωμένων αποσταγμάτων και απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με την συνοδεία μιας jazz & soul ατμόσφαιρας ή μιας ζωντανής μουσικής εμπειρίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές γεύσεις της κουζίνας μας;

Ρωτήστε μας για το menu της εβδομάδας και την έκπληξη του ξυλόφουρνου ή επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές περιστάσεις.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 23510 82999

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Semeli Resort, Περιοχή Κεχαγιά, Ελατοχώρι Πιερίας