Ένα καταφύγιο γαστρονομίας & παραδοσιακών γεύσεων στο Ελατοχώρι Πιερίας

Στο Semeli Resort αγαπάμε πολύ το καλό φαγητό αλλά και τον τόπο μας. Γι' αυτό και αποφασίσαμε να φτιάξουμε την Λευκοθέα, ένα καταφύγιο γαστρονομίας το οποίο προσφέρει ότι καλύτερο έχει η περιοχή μας, σε έναν πανέμορφο χώρο που αναδεικνύει αυτή την τοπική ποικιλία με τον καλύτερο τρόπο.

Ξεκίνησε την ημέρα σου με ένα μυρωδάτο τσάι από τα βουνά μας και ένα παραδοσιακό γεμάτο πρωϊνό (δοκιμάστε την μαγική πίτα της Γιώτας οπωσδήποτε), δίπλα στη ζεστασιά του τζακιού ή στην βεράντα, αγναντεύοντας την εντυπωσιακή θέα του Ολύμπου, των Πιερίων και του δάσους του Ελατοχωρίου.

Το μεσημέρι και το βράδυ, απόλαυσε μια ιδεατή ποικιλία γαστρονομικών επιλογών από παραδοσιακές τοπικές συνταγές ντυμένες σε εντυπωσιακά μοντέρνα πιάτα, γευστικές εκπλήξεις από τον ξυλόφουρνο του εστιατορίου μας. 

Επέλεξε ανάμεσα από μια πλούσια λίστα κρασιών συνοδεύοντας το γεύμα σου με την κατάλληλη ποικιλία και ολοκλήρωσε την γαστρονομική εμπειρία σου με ένα από τα επιδόρπιά μας ... ή και δύο!

Και όταν στο τέλος της ημέρας έρθει η ώρα να χαλαρώσεις με ένα παλαιωμένο απόσταγμα, μπορείς να το απολαύσεις στο bar με απαλές jazz και lounge νότες ή πλάι στο τζάκι του δωματίου σου.

Αν ψάχνεις ένα άνετο και ζεστό μέρος για να απολαύσεις το φαγητό ή το ποτό σου με την παρέα ή την οικογένειά σου, η Λευκοθέα, το εστιατόριο του Semeli Resort, αποτελεί την ιδανική επιλογή.


Κρατήστε το τραπέζι σας

Διασφαλίστε το κατάλληλο τραπέζι για τις ανάγκες σας

Κάντε κράτηση

Οι μοναδικές γεύσεις πρέπει να συνοδεύονται από ένα μοναδικό περιβάλλον.

Στη Λευκοθέα, το εστιατόριο του Semeli Resort, η μοναστηριακή αρχιτεκτονική και τα παλαιωμένα ξύλινα έπιπλα, συνδυάζονται με μια μοναδική επιμέλεια φωτισμού και χρωμάτων.


Εστιατόριο

Εξερευνήστε την τοπική κουζίνα των Πιερίων με μια ποικιλία από παραδοσιακές συνταγές παρουσιασμένες σε σύγχρονα πιάτα και ολοκληρώστε το γεύμα σας με ένα από τα χειροποίητα γλυκά μας.

Café

Απολαύστε ένα τοπικό τσάι βουνού ή απλά τον καφέ της προτίμησή σας, ενώ σχεδιάζετε το πλάνο της ημέρας με την καλύτερη θέα του Ολύμπου ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Bar

Περιηγηθείτε στην πλούσια λίστα κρασιών μας καθώς και στις επιλογές παλαιωμένων αποσταγμάτων και απολαύσετε το αγαπημένο σας ποτό με την συνοδεία μιας jazz & soul ατμόσφαιρας ή μιας ζωντανής μουσικής εμπειρίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές γεύσεις της κουζίνας μας;

Ρωτήστε μας για το menu της εβδομάδας και την έκπληξη του ξυλόφουρνου ή επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές περιστάσεις.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 23510 82999

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Semeli Resort, Περιοχή Κεχαγιά, Ελατοχώρι Πιερίας